Vælg en side

Quick Release KCNC til racer sæt – køb billigt online

DKK 349,00

Køb

Varenummer: KC-KQR01-RD-XX Kategori: Tag:

Beskrivelse

Info om Quick Release KCNC til racer sæt fra KCNC:

  • Pris: kr. 349.00
  • Produkt: Quick Release KCNC til racer sæt
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Quick Release KCNC til racer sæt her:
Quick Release KCNC til racer sæt

 

Køb Quick Release KCNC til racer sæt fra KCNC allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret på Quick Release KCNC til racer sæt, så du finder den ikke billigere andre steder, og hvis du gør, så matches prisen.

Mange leder efter den billigste Quick Release KCNC til racer sæt på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Quick Release KCNC til racer sæt her: billigste Quick Release KCNC til racer sæt

Gå ikke ned i kvalitet, når du handler cykelbukser

Når cyklen er i orden, er det vigtigt, at tøjet også er det. Cykling er en dyr sport, og ofte er det tøjet, der sløjfes, når man lige har anskaffet sig en dyr cykel. Men dette skal man lade være med, da det kan skade dine præstationer, hvis du cykler i det forkerte cykeltøj.

F.eks. fravælger mange nye ryttere cykelbukserne, når de har købt en ny, dyr cykel. Der er dog mange fordele ved ikke at fravælge cykelbukserne, som du her kan læse om.

Med de rette cykelbukser undgår du siddesår

De fleste cykelryttere, der dyrker cykling for sportens skyld, bruger gerne mange timer i sadlen. Men en cykel kan ikke ligefrem sammenlignes med en blød lænestol, og derfor er det vigtigt, at vælge de rette cykelbukser, der giver dig den optimale komfort, så du kan holde ud til at sidde mange timer i sadlen.

De fleste cykelbukser er nemt gjort af et materiale, der kan beskytte dine lår mod friktionen med cykelsædet, og som er udstyret med en lille pude ved bagenden. Denne lille pude, der sidder bag på cykelbukserne er også med til at forhindre siddesår under cykling. Og har du først fået dig nogle heftige siddesår af sidde i cykelsadlen, bliver det næppe nogen fornøjelse at komme tilbage på landevejene.

Derfor er det vigtigt, at du anskaffer dig et par gode cykelbukser, inden du sætter dig i sadlen. Selvfølgelig behøver du ikke bruge en formue på cykelbukser, når du allerede har brugt én på en god cykel. Et par cykelbukser fra medium-prisklassen (500-700 kr.) kan sagtens skåne dig for ubehagelige siddesår.