7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Sram DUB krankboks – PresssFit PF30 – Racer – 73mm

Varenummer (SKU): 710845826184 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 359,00

Solid men let DUB krankboks fra Sram med PressFit PF30 til racercykler. Passer til cykler med boksbredde 73mm og en indvendig diameter på 46m… … læs mere her

Er Sram DUB krankboks - PresssFit PF30 - Racer - 73mm på lager?

Annonce
Køb Sram DUB krankboks - PresssFit PF30 - Racer - 73mm

Beskrivelse

Info om Sram DUB krankboks – PresssFit PF30 – Racer – 73mm fra Sram:

  • Pris: kr. 359.00
  • Produkt: Sram DUB krankboks – PresssFit PF30 – Racer – 73mm
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Sram DUB krankboks - PresssFit PF30 - Racer - 73mm

Sram DUB krankboks – PresssFit PF30 – Racer – 73mm – cykel og cykeludstyr

Sram DUB krankboks – PresssFit PF30 – Racer – 73mm har i lang tid været en af de bedst sælgende. Krankboks kategorien er også populær, når der skal findes cykeludstyr. Cykelpartner er nok den webshop i Danmark der har størst erfaring i at sælge cykeludstyr til hele Danmark. Sram DUB krankboks – PresssFit PF30 – Racer – 73mm kan returneres til shoppen igen inden for 365 dage, hvis du fortryder dit køb. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, er det ikke snyd at lade sig inspirere af andre, som har købt Sram DUB krankboks – PresssFit PF30 – Racer – 73mm, du bliver i hvert fald glad for dit køb. Overvej også lige at der er prisgaranti på Sram DUB krankboks – PresssFit PF30 – Racer – 73mm fra det anerkendte mærke Sram, der i mange år har været et af de førende. Når du får dit motionskick på din cykel, skal du ikke lave beynderfejlen og ikke have noget væske med. Væskeindtaget kan sagtens være smagen af blåbær gennem energidrik.

Sram DUB krankboks – PresssFit PF30 – Racer – 73mm med prisgaranti og et års returret

Sram DUB krankboks – PresssFit PF30 – Racer – 73mm findes stadig i Top-10 eller tæt på i vores varekategori Krankboks. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Sram DUB krankboks – PresssFit PF30 – Racer – 73mm hos onlineshoppen Cykelpartner, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, som jo fx kan være det produkt på denne side. Køber du varer online er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Køb Sram DUB krankboks – PresssFit PF30 – Racer – 73mm fra Sram allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Sram DUB krankboks – PresssFit PF30 – Racer – 73mm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *