7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

RockShox Service kit – RS1 basic

Varenummer (SKU): 710845754500 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 89,00

RockShox Service Kit er fremstillet til alle ejere af en forgaffel eller baggaffel fra RockShox. Med dette Service Kit får du ekstra st&oslas… … læs mere her

Er RockShox Service kit - RS1 basic på lager?

Annonce
Køb RockShox Service kit - RS1 basic

Beskrivelse

Info om RockShox Service kit – RS1 basic fra RockShox:

  • Pris: kr. 89.00
  • Produkt: RockShox Service kit – RS1 basic
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
RockShox Service kit - RS1 basic

RockShox Service kit – RS1 basic – cykel og cykeludstyr

RockShox Service kit – RS1 basic har i lang tid været en af de bedst sælgende. Forgafler er kategorien som rigtig mange ønsker sig noget fra. Cykelpartner er nok den webshop i Danmark der har størst erfaring i at sælge cykeludstyr til hele Danmark. RockShox Service kit – RS1 basic har automatisk op til 365 dages returret såfremt du måtte fortryde dit køb. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, er det et sikkert valg, hvis du køber RockShox Service kit – RS1 basic, og du er ikke den eneste, der har købt det her. Og nå ja, så er der jo også prisgaranti på RockShox Service kit – RS1 basic fra det anerkendte mærke RockShox, der i mange år har været et af de førende. Når du er ude at cykle, er det meget vigtigt ikke at dehydrere, så husk at have væske med. Væsken kan sagtens bare være energidrik med citrussmag.

RockShox Service kit – RS1 basic med prisgaranti og et års returret

RockShox Service kit – RS1 basic er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i vores gruppe af varer Forgafler. Du får også hele hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din RockShox Service kit – RS1 basic i webshoppen Cykelpartner, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Køb RockShox Service kit – RS1 basic fra RockShox allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “RockShox Service kit – RS1 basic”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *