7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Vittoria Rubino Pro IV G+ 700x23c Foldedæk – Sort/sort

Varenummer (SKU): 8022530001939 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 459,00

Vittoria Rubino Pro er bygget op af 3 forskellige typer lag i karkassen. Her er der lagt vægt på et all-round dæk uden at g&aring… … læs mere her

Er Vittoria Rubino Pro IV G+ 700x23c Foldedæk - Sort/sort på lager?

Annonce
Køb Vittoria Rubino Pro IV G+ 700x23c Foldedæk - Sort/sort

Beskrivelse

Info om Vittoria Rubino Pro IV G+ 700x23c Foldedæk – Sort/sort fra Vittoria:

  • Pris: kr. 459.00
  • Produkt: Vittoria Rubino Pro IV G+ 700x23c Foldedæk – Sort/sort
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Vittoria Rubino Pro IV G+ 700x23c Foldedæk - Sort/sort

Vittoria Rubino Pro IV G+ 700x23c Foldedæk – Sort/sort – cykel og cykeludstyr

Vittoria Rubino Pro IV G+ 700x23c Foldedæk – Sort/sort fungerer rigtig godt i sit rette element. Cykeldæk er kategorien som rigtig mange ønsker sig noget fra. Cykelpartner er nok shoppen hvor du finder fleste cykeldele samlet ét sted. Vittoria Rubino Pro IV G+ 700x23c Foldedæk – Sort/sort har 365 dages returret, som er mange flere dage end loven kræver. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, kan du gøre som andre før dig og købe Vittoria Rubino Pro IV G+ 700x23c Foldedæk – Sort/sort, og du er ikke den eneste, der har købt det her. Her i shoppen får du oven i hatten også prisgaranti på Vittoria Rubino Pro IV G+ 700x23c Foldedæk – Sort/sort fra det populære mærke Vittoria, der ofte ses i forbindelse med de store løb. Når du får dit motionskick på din cykel, er det vigtigt, du tænker på at kroppen har brug for væske undevejs. Væsken du indtager under cyklingen kan være ganske almindeligt vand fra hanen.

Vittoria Rubino Pro IV G+ 700x23c Foldedæk – Sort/sort med prisgaranti og et års returret

Vittoria Rubino Pro IV G+ 700x23c Foldedæk – Sort/sort kan på grund af dens store popularitet nu findes i den eftertragtede varegruppe Cykeldæk. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Vittoria Rubino Pro IV G+ 700x23c Foldedæk – Sort/sort i webshoppen Cykelpartner, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også produktet er på siden. Køber du varer online er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Køb Vittoria Rubino Pro IV G+ 700x23c Foldedæk – Sort/sort fra Vittoria allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Vittoria Rubino Pro IV G+ 700x23c Foldedæk – Sort/sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *