7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Rogelli Basic – Cykelbuks med pude – Uden seler – Sort – Str. 2XL

Varenummer (SKU): 8717849026079 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 249,00

Med disse “Basic” shorts fra Rogelli får du et par gode cykelshorts med pude. Shortsene er produceret i Dynaflex tekstil, som er med 4-vejs s… … læs mere her

Er Rogelli Basic - Cykelbuks med pude - Uden seler - Sort - Str. 2XL på lager?

Annonce
Køb Rogelli Basic - Cykelbuks med pude - Uden seler - Sort - Str. 2XL

Beskrivelse

Info om Rogelli Basic – Cykelbuks med pude – Uden seler – Sort – Str. 2XL fra Rogelli:

  • Pris: kr. 249.00
  • Produkt: Rogelli Basic – Cykelbuks med pude – Uden seler – Sort – Str. 2XL
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Rogelli Basic - Cykelbuks med pude - Uden seler - Sort - Str. 2XL

Rogelli Basic – Cykelbuks med pude – Uden seler – Sort – Str. 2XL – cykel og cykeludstyr

Rogelli Basic – Cykelbuks med pude – Uden seler – Sort – Str. 2XL er ret populær cykelentiuasten. Cykelbukser & Cykelshorts er vores rigtig populære kategori blandt alle vores varer. Cykelpartner har solgt de de bedste cykeldele i mange år til hele Danmark. Rogelli Basic – Cykelbuks med pude – Uden seler – Sort – Str. 2XL har 365 dages returret, som er mange flere dage end loven kræver. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, kan du gøre som andre før dig og købe Rogelli Basic – Cykelbuks med pude – Uden seler – Sort – Str. 2XL, og så kan du glæde dig over at have fundet det her. Det spiller også ind i beslutningen, at der er prisgaranti på Rogelli Basic – Cykelbuks med pude – Uden seler – Sort – Str. 2XL fra det meget kendte mærke Rogelli, der er meget kendt blandt cykelentiuasterne. I den tid du sidder og nyder naturen på din cykel, er det vigtigt, du tænker på at kroppen har brug for væske undevejs. Væskeindtaget kan sagtens være energidrik der smager af appelsin.

Rogelli Basic – Cykelbuks med pude – Uden seler – Sort – Str. 2XL med prisgaranti og et års returret

Rogelli Basic – Cykelbuks med pude – Uden seler – Sort – Str. 2XL er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den godt sælgende kategori Cykelbukser & Cykelshorts. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Rogelli Basic – Cykelbuks med pude – Uden seler – Sort – Str. 2XL i webshoppen Cykelpartner, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også denne vare. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Køb Rogelli Basic – Cykelbuks med pude – Uden seler – Sort – Str. 2XL fra Rogelli allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Rogelli Basic – Cykelbuks med pude – Uden seler – Sort – Str. 2XL”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *