7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Shimano – Bolt fixing pin for bremsekaliber – BR-RS505 med flere

Varenummer (SKU): 4524667353638 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 26,00

Denne Bolt fixing pin er egnet til brug på bremsekaliber på hydrauliske bremsekalibre fra Shimano. Modellen passer til nedenståen… … læs mere her

Er Shimano - Bolt fixing pin for bremsekaliber - BR-RS505 med flere på lager?

Annonce
Køb Shimano - Bolt fixing pin for bremsekaliber - BR-RS505 med flere

Beskrivelse

Info om Shimano – Bolt fixing pin for bremsekaliber – BR-RS505 med flere fra Shimano:

  • Pris: kr. 26.00
  • Produkt: Shimano – Bolt fixing pin for bremsekaliber – BR-RS505 med flere
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Shimano - Bolt fixing pin for bremsekaliber - BR-RS505 med flere

Shimano – Bolt fixing pin for bremsekaliber – BR-RS505 med flere – cykel og cykeludstyr

Shimano – Bolt fixing pin for bremsekaliber – BR-RS505 med flere er en af de best sælgende i sin kategori. Adaptere til skivebremser kategorien indeholder mange eftertragtede varer. Cykelpartner bliver brugt af rigtig mange til at finde de cykeldele, de mangler. Shimano – Bolt fixing pin for bremsekaliber – BR-RS505 med flere kan du bytte op til hele 365 dage efter du har bestilt den. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, så er du faktisk i mål, hvis du køber Shimano – Bolt fixing pin for bremsekaliber – BR-RS505 med flere, og så kan du glæde dig over at have fundet det her. Og nå ja, så er der jo også prisgaranti på Shimano – Bolt fixing pin for bremsekaliber – BR-RS505 med flere fra det meget kendte mærke Shimano, som du har set i cykelsportens verden. I de perioder hvor du er ude på din cykel, er det vigtigt at huske at indtage væske undevejs. Væsken du indtager under cyklingen kan være ganske almindeligt vand fra hanen.

Shimano – Bolt fixing pin for bremsekaliber – BR-RS505 med flere med prisgaranti og et års returret

Shimano – Bolt fixing pin for bremsekaliber – BR-RS505 med flere er efter stor efterspørgsel tilføjet i den godt sælgende kategori Adaptere til skivebremser. Husk du får hele hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Shimano – Bolt fixing pin for bremsekaliber – BR-RS505 med flere hos den populære shop Cykelpartner, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, deriblandt også produktet er på siden. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Køb Shimano – Bolt fixing pin for bremsekaliber – BR-RS505 med flere fra Shimano allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Shimano – Bolt fixing pin for bremsekaliber – BR-RS505 med flere”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *