7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Skateboard My Hood ABEC9 – Hood Sort/Grå

Varenummer (SKU): 5704035553610 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 249,00

Hood er et komplet skateboard, som er designet i en fed sort og grå farve. Boardet er 79×19,5 cm, og denne størrelse gør boarde… … læs mere her

Er Skateboard My Hood ABEC9 - Hood Sort/Grå på lager?

Annonce
Køb Skateboard My Hood ABEC9 - Hood Sort/Grå

Beskrivelse

Info om Skateboard My Hood ABEC9 – Hood Sort/Grå fra My Hood:

  • Pris: kr. 249.00
  • Produkt: Skateboard My Hood ABEC9 – Hood Sort/Grå
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Skateboard My Hood ABEC9 - Hood Sort/Grå

Skateboard My Hood ABEC9 – Hood Sort/Grå – cykel og cykeludstyr

Skateboard My Hood ABEC9 – Hood Sort/Grå har i flere år været på toplisten over cykeldele. Wave- & skateboards er vores rigtig populære kategori blandt alle vores varer. Cykelpartner bliver ofte betraget som den førende forhandler af cykeldele i hele Norden. Skateboard My Hood ABEC9 – Hood Sort/Grå leveres med luksuriøse 365 dages returret. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, er hjælpen lige her, og den hedder Skateboard My Hood ABEC9 – Hood Sort/Grå, det er et godt produkt og kvaliteten er i orden. Overvej også lige at der er prisgaranti på Skateboard My Hood ABEC9 – Hood Sort/Grå fra det meget kendte mærke My Hood, der ofte ses i forbindelse med de store løb. Når landevejen eller skovbunden ligger for dine fødder og du sidder på cyklen, skal du huske at have noget vand med. Væsken du indtager under cyklingen kan være energidrik med citrussmag.

Skateboard My Hood ABEC9 – Hood Sort/Grå med prisgaranti og et års returret

Skateboard My Hood ABEC9 – Hood Sort/Grå findes stadig i Top-10 eller tæt på i vores gruppe af varer Wave- & skateboards. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Skateboard My Hood ABEC9 – Hood Sort/Grå hos den populære shop Cykelpartner, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Køb Skateboard My Hood ABEC9 – Hood Sort/Grå fra My Hood allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Skateboard My Hood ABEC9 – Hood Sort/Grå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *