7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

PRO – Afmonteringsværktøj – Til Press-fit krank – 24 mm aksel

Varenummer (SKU): 8717009367523 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 169,00

Dette kvalitetsværktøj fra PRO, er beregnet til at demontere lejer i en press-fit-krank der er med 24 mm krankaksel. Værkt&oslas… … læs mere her

Er PRO - Afmonteringsværktøj - Til Press-fit krank - 24 mm aksel på lager?

Annonce
Køb PRO - Afmonteringsværktøj - Til Press-fit krank - 24 mm aksel

Beskrivelse

Info om PRO – Afmonteringsværktøj – Til Press-fit krank – 24 mm aksel fra PRO:

  • Pris: kr. 169.00
  • Produkt: PRO – Afmonteringsværktøj – Til Press-fit krank – 24 mm aksel
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
PRO - Afmonteringsværktøj - Til Press-fit krank - 24 mm aksel

PRO – Afmonteringsværktøj – Til Press-fit krank – 24 mm aksel – cykel og cykeludstyr

PRO – Afmonteringsværktøj – Til Press-fit krank – 24 mm aksel står på manges ønskeliste i cykelsporten. Aftrækkere & montering til krankboks er blandt de bedst sælgende kategorier. Cykelpartner bliver ofte betraget som den førende forhandler af cykeldele i hele Norden. PRO – Afmonteringsværktøj – Til Press-fit krank – 24 mm aksel har automatisk op til 365 dages returret såfremt du måtte fortryde dit køb. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, kan du gøre som andre før dig og købe PRO – Afmonteringsværktøj – Til Press-fit krank – 24 mm aksel, og så kan du glæde dig over at have fundet det her. Og nå ja, så er der jo også prisgaranti på PRO – Afmonteringsværktøj – Til Press-fit krank – 24 mm aksel fra det meget kendte mærke PRO, der ofte ses i forbindelse med de store løb. Når kilometerne rask væk forsvinder under hjulene, har din motor, som jo er kroppen, brug for at indtage væske. Drikkedunken på din cykel kan bare være fyldt med smagen af blåbær gennem energidrik.

PRO – Afmonteringsværktøj – Til Press-fit krank – 24 mm aksel med prisgaranti og et års returret

PRO – Afmonteringsværktøj – Til Press-fit krank – 24 mm aksel er efter stor efterspørgsel tilføjet i vores gruppe af varer Aftrækkere & montering til krankboks. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres PRO – Afmonteringsværktøj – Til Press-fit krank – 24 mm aksel online hos webshoppen Cykelpartner, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på dette produkt. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Køb PRO – Afmonteringsværktøj – Til Press-fit krank – 24 mm aksel fra PRO allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “PRO – Afmonteringsværktøj – Til Press-fit krank – 24 mm aksel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *