7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Park Tool CTP-4K – Stift til kædeadskiller – 4 stk.

Varenummer (SKU): 763477002303 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 169,00

Disse stifter er egnet til brug på kædeadskillere og er kompatibel med følgende kædeadskillere fra ParkTool: CT-4, CT-4.2,… … læs mere her

Er Park Tool CTP-4K - Stift til kædeadskiller - 4 stk. på lager?

Annonce
Køb Park Tool CTP-4K - Stift til kædeadskiller - 4 stk.

Beskrivelse

Info om Park Tool CTP-4K – Stift til kædeadskiller – 4 stk. fra Park Tool:

  • Pris: kr. 169.00
  • Produkt: Park Tool CTP-4K – Stift til kædeadskiller – 4 stk.
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Park Tool CTP-4K - Stift til kædeadskiller - 4 stk.

Park Tool CTP-4K – Stift til kædeadskiller – 4 stk. – cykel og cykeludstyr

Park Tool CTP-4K – Stift til kædeadskiller – 4 stk. fungerer rigtig fint til både børn, unge og voksne. Kædeværktøj er blandt de bedst sælgende kategorier. Cykelpartner bliver brugt af rigtig mange til at finde de cykeldele, de mangler. Park Tool CTP-4K – Stift til kædeadskiller – 4 stk. kan byttes eller returneres indenfor 365 dage, hvis det alligevel ikke lige er dig. Er du løbet sur i jagten på godt cykeludstyr, er det et sikkert valg, hvis du køber Park Tool CTP-4K – Stift til kædeadskiller – 4 stk., både produktet og kvaliteten er blandt det bedste. Det spiller også ind i beslutningen, at der er prisgaranti på Park Tool CTP-4K – Stift til kædeadskiller – 4 stk. fra vores eftertragtede mærke Park Tool, som er kendt i cykelverdenen. Når du er ude at cykle, er det vigtigt, du tænker på at kroppen har brug for væske undevejs. Væsken du indtager under cyklingen kan være energidrik der fået tilsat smag af hyldeblomst.

Park Tool CTP-4K – Stift til kædeadskiller – 4 stk. med prisgaranti og et års returret

Park Tool CTP-4K – Stift til kædeadskiller – 4 stk. er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den populære kategori Kædeværktøj. Der følger også hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Park Tool CTP-4K – Stift til kædeadskiller – 4 stk. hos onlineshoppen Cykelpartner, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Køb Park Tool CTP-4K – Stift til kædeadskiller – 4 stk. fra Park Tool allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Park Tool CTP-4K – Stift til kædeadskiller – 4 stk.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *