7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Seven – Avengers Thor – Skateboard – Sort/rød

Varenummer (SKU): 5902308599420 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 249,00

(41 kundeanmeldelser)

Dette skateboard er produceret i træ og er egnet til brug af begyndere, som vil prøve kræfter med skating.  Vægten er… … læs mere her

Er Seven - Avengers Thor - Skateboard - Sort/rød på lager?

Annonce
Køb Seven - Avengers Thor - Skateboard - Sort/rød

Beskrivelse

Info om Seven – Avengers Thor – Skateboard – Sort/rød fra Seven:

  • Pris: kr. 249.00
  • Produkt: Seven – Avengers Thor – Skateboard – Sort/rød
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Seven - Avengers Thor - Skateboard - Sort/rød

Seven – Avengers Thor – Skateboard – Sort/rød – cykel og cykeludstyr

Seven – Avengers Thor – Skateboard – Sort/rød har i flere år været på toplisten over cykeldele. Wave- & skateboards er en af de populære kategorier i cykelverdenen. Cykelpartner mener mange er den førende cykelshop i hele Danmark. Seven – Avengers Thor – Skateboard – Sort/rød kommer med en returret på hele 365, ja du læste rigtigt, et helt år. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, kan du gøre som andre før dig og købe Seven – Avengers Thor – Skateboard – Sort/rød, og du er ikke den eneste, der har købt det her. Det er et godt køb, og specielt når der også er prisgaranti på Seven – Avengers Thor – Skateboard – Sort/rød fra det meget kendte mærke Seven, som mange i cykelsporten nikker genkendende til. Når du er kommet afsted på din cykel ud i det blå, skal du ikke lave beynderfejlen og ikke have noget væske med. Din drikkedunk kan du fylde med energidrik der smager af appelsin.

Seven – Avengers Thor – Skateboard – Sort/rød med prisgaranti og et års returret

Seven – Avengers Thor – Skateboard – Sort/rød er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Wave- & skateboards. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Seven – Avengers Thor – Skateboard – Sort/rød i den kendte webshop Cykelpartner, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være denne vare. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Køb Seven – Avengers Thor – Skateboard – Sort/rød fra Seven allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

41 reviews for Seven - Avengers Thor - Skateboard - Sort/rød

Vær den første til at anmelde “Seven – Avengers Thor – Skateboard – Sort/rød”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *