7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Shimano Nexus – Bremsearms unit – 3 gears nav – SG-3C41

Varenummer (SKU): 4524667177357 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 113,00

(74 kundeanmeldelser)

Denne bremsearms unit passer til Shimano Nexus 3 gears nav og er af typen SG-3C41. Specifikationer Bremsearms unit Passer til Shimano Nexus 3 gear… … læs mere her

Er Shimano Nexus - Bremsearms unit - 3 gears nav - SG-3C41 på lager?

Annonce
Køb Shimano Nexus - Bremsearms unit - 3 gears nav - SG-3C41

Beskrivelse

Info om Shimano Nexus – Bremsearms unit – 3 gears nav – SG-3C41 fra Shimano:

  • Pris: kr. 113.00
  • Produkt: Shimano Nexus – Bremsearms unit – 3 gears nav – SG-3C41
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Shimano Nexus - Bremsearms unit - 3 gears nav - SG-3C41

Shimano Nexus – Bremsearms unit – 3 gears nav – SG-3C41 – cykel og cykeludstyr

Shimano Nexus – Bremsearms unit – 3 gears nav – SG-3C41 er blandt de eftertragtede cykeldele. Reservedele til nav er vores rigtig populære kategori blandt alle vores varer. Cykelpartner føler folk sig trygge ved at handle hos, både på grund af den gode service og deres lange historie. Shimano Nexus – Bremsearms unit – 3 gears nav – SG-3C41 kan indenfor 365 dage sendes retur, hvis købet fortrydes. Når du jagter cykeludstyr, er det ikke snyd at lade sig inspirere af andre, som har købt Shimano Nexus – Bremsearms unit – 3 gears nav – SG-3C41, og du er ikke den eneste, der har købt det her. Og nå ja, så er der jo også prisgaranti på Shimano Nexus – Bremsearms unit – 3 gears nav – SG-3C41 fra det rigtig fede mærke Shimano, som mange i cykelsporten nikker genkendende til. I den tid du sidder og nyder naturen på din cykel, skal du ikke lave beynderfejlen og ikke have noget væske med. Væsken kan sagtens bare være energidrik der smager af appelsin.

Shimano Nexus – Bremsearms unit – 3 gears nav – SG-3C41 med prisgaranti og et års returret

Shimano Nexus – Bremsearms unit – 3 gears nav – SG-3C41 er klar til dig her i shoppen. Du finder den i vores varekategori Reservedele til nav. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Shimano Nexus – Bremsearms unit – 3 gears nav – SG-3C41 hos onlineshoppen Cykelpartner, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Køb Shimano Nexus – Bremsearms unit – 3 gears nav – SG-3C41 fra Shimano allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

74 reviews for Shimano Nexus - Bremsearms unit - 3 gears nav - SG-3C41

Vær den første til at anmelde “Shimano Nexus – Bremsearms unit – 3 gears nav – SG-3C41”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *