7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Steel Ball 1/4inx18pcs

Varenummer (SKU): 4524667145349 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 99,00

(55 kundeanmeldelser)

Disse stålkugler passer til en lang række forskellige hjulnav fra Shimano. Kuglerne er i størrelsen 1/4″ og kommer i en pose med… … læs mere her

Er Shimano - Stålkugler 1/4

Annonce
Køb Shimano - Stålkugler 1/4

Beskrivelse

Info om Shimano – Stålkugler 1/4″ – 18 stk. – Passer til flere nav typer fra Shimano:

  • Pris: kr. 99.00
  • Produkt: Shimano – Stålkugler 1/4″ – 18 stk. – Passer til flere nav typer
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Shimano - Stålkugler 1/4

Shimano – Stålkugler 1/4″ – 18 stk. – Passer til flere nav typer – cykel og cykeludstyr

Shimano – Stålkugler 1/4″ – 18 stk. – Passer til flere nav typer er ret populær cykelentiuasten. Reservedele til nav er blandt de bedst sælgende kategorier. Cykelpartner mener mange er den førende cykelshop i hele Danmark. Shimano – Stålkugler 1/4″ – 18 stk. – Passer til flere nav typer leveres med luksuriøse 365 dages returret. Når du jagter cykeludstyr, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med Shimano – Stålkugler 1/4″ – 18 stk. – Passer til flere nav typer, både produktet og kvaliteten er blandt det bedste. Du skal også huske på, at der er prisgaranti på Shimano – Stålkugler 1/4″ – 18 stk. – Passer til flere nav typer og du kender garanteret mærket Shimano, som mange i cykelsporten nikker genkendende til. Når du er ude at cykle, er det vigtigt, du tænker på at kroppen har brug for væske undevejs. Væskeindtaget kan sagtens være smagen af blåbær gennem energidrik.

Shimano – Stålkugler 1/4″ – 18 stk. – Passer til flere nav typer med prisgaranti og et års returret

Shimano – Stålkugler 1/4″ – 18 stk. – Passer til flere nav typer er klar til dig her i shoppen. Du finder den i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Reservedele til nav. Husk du får hele hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Shimano – Stålkugler 1/4″ – 18 stk. – Passer til flere nav typer i webshoppen Cykelpartner, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, det kan jo passende være denne vare. Når der handles i webshop er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Køb Shimano – Stålkugler 1/4″ – 18 stk. – Passer til flere nav typer fra Shimano allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

55 reviews for Steel Ball 1/4inx18pcs

Vær den første til at anmelde “Steel Ball 1/4inx18pcs”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *