7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

XLC TO-M10 – Multitool – 8 funktioner

Varenummer (SKU): 4055149099947 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 119,00

(97 kundeanmeldelser)

Praktisk og let multitool fra XLC du nemt kan have med dig i lommen eller sadeltasken. Det fylder ingenting og du har de vigtigste dele lige ved h&… … læs mere her

Er XLC TO-M10 - Multitool - 8 funktioner på lager?

Annonce
Køb XLC TO-M10 - Multitool - 8 funktioner

Beskrivelse

Info om XLC TO-M10 – Multitool – 8 funktioner fra XLC:

  • Pris: kr. 119.00
  • Produkt: XLC TO-M10 – Multitool – 8 funktioner
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
XLC TO-M10 - Multitool - 8 funktioner

XLC TO-M10 – Multitool – 8 funktioner – cykel og cykeludstyr

XLC TO-M10 – Multitool – 8 funktioner står på manges ønskeliste i cykelsporten. Multi & mini værktøj er kategorien som rigtig mange ønsker sig noget fra. Cykelpartner føler folk sig trygge ved at handle hos, både på grund af den gode service og deres lange historie. XLC TO-M10 – Multitool – 8 funktioner kan du bytte op til hele 365 dage efter du har bestilt den. Er du løbet sur i jagten på godt cykeludstyr, så er du faktisk i mål, hvis du køber XLC TO-M10 – Multitool – 8 funktioner, er det et sikkert valg i junglen af cykeludstyr. Du skal også huske på, at der er prisgaranti på XLC TO-M10 – Multitool – 8 funktioner fra det anerkendte mærke XLC, som er kendt i cykelverdenen. Når du er kommet afsted på din cykel ud i det blå, har din motor, som jo er kroppen, brug for at indtage væske. Væskeindtaget kan sagtens være energidrik med citrussmag.

XLC TO-M10 – Multitool – 8 funktioner med prisgaranti og et års returret

XLC TO-M10 – Multitool – 8 funktioner er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den eftertragtede varegruppe Multi & mini værktøj. Husk du får hele hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber XLC TO-M10 – Multitool – 8 funktioner fra den meget brugte forhandler Cykelpartner, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, som jo fx kan være denne vare. Når der handles i webshop sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Køb XLC TO-M10 – Multitool – 8 funktioner fra XLC allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

97 reviews for XLC TO-M10 - Multitool - 8 funktioner

Vær den første til at anmelde “XLC TO-M10 – Multitool – 8 funktioner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *