7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Styrstamme Kalloy 280mm høj med kort fremspring sølv top

Varenummer (SKU): 5707865020543 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 109,00

(73 kundeanmeldelser)

Diameter ved forgaffel 25,4mm. Diameter ved styr 25,4mm. Styrstammen fra Kalloy giver dig mulighed for at sidde mere oprejst på din cykel end… … læs mere her

Er Styrstamme Kalloy 280mm høj med kort fremspring sølv top på lager?

Annonce
Køb Styrstamme Kalloy 280mm høj med kort fremspring sølv top

Beskrivelse

Info om Styrstamme Kalloy 280mm høj med kort fremspring sølv top fra Kalloy:

  • Pris: kr. 109.00
  • Produkt: Styrstamme Kalloy 280mm høj med kort fremspring sølv top
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Styrstamme Kalloy 280mm høj med kort fremspring sølv top

Styrstamme Kalloy 280mm høj med kort fremspring sølv top – cykel og cykeludstyr

Styrstamme Kalloy 280mm høj med kort fremspring sølv top står på manges ønskeliste i cykelsporten. Frempinde & styrstammer er nok en af de bedst sælgende kategorier i shoppen. Cykelpartner er nok shoppen hvor du finder fleste cykeldele samlet ét sted. Styrstamme Kalloy 280mm høj med kort fremspring sølv top kan byttes eller returneres indenfor 365 dage, hvis det alligevel ikke lige er dig. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, er det et sikkert valg, hvis du køber Styrstamme Kalloy 280mm høj med kort fremspring sølv top, det er et godt produkt og kvaliteten er i orden. Husk også at der er prisgaranti på Styrstamme Kalloy 280mm høj med kort fremspring sølv top fra det populære mærke Kalloy, som mange i cykelsporten nikker genkendende til. I de perioder hvor du er ude på din cykel, skal du ikke lave beynderfejlen og ikke have noget væske med. Denne væske kan fx være ganske almindeligt vand fra hanen.

Styrstamme Kalloy 280mm høj med kort fremspring sølv top med prisgaranti og et års returret

Styrstamme Kalloy 280mm høj med kort fremspring sølv top er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den godt sælgende kategori Frempinde & styrstammer. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Styrstamme Kalloy 280mm høj med kort fremspring sølv top hos den populære shop Cykelpartner, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, som jo fx kan være produktet er på siden. Køber du varer online er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Køb Styrstamme Kalloy 280mm høj med kort fremspring sølv top fra Kalloy allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

73 reviews for Styrstamme Kalloy 280mm høj med kort fremspring sølv top

Vær den første til at anmelde “Styrstamme Kalloy 280mm høj med kort fremspring sølv top”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *