7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Assos Robo Foil – Vinter cap – Sort – Str. I

Varenummer (SKU): 2220000205122 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 319,00

(78 kundeanmeldelser)

Denne ‘Robo Foil’ cap fra Assos er ideel til beskyttelse af din hovedbund i vintermånederne og kan bæres under din cykelhjelm.  Mo… … læs mere her

Er Assos Robo Foil - Vinter cap - Sort - Str. I på lager?

Annonce
Køb Assos Robo Foil - Vinter cap - Sort - Str. I

Beskrivelse

Info om Assos Robo Foil – Vinter cap – Sort – Str. I fra Assos:

  • Pris: kr. 319.00
  • Produkt: Assos Robo Foil – Vinter cap – Sort – Str. I
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Assos Robo Foil - Vinter cap - Sort - Str. I

Assos Robo Foil – Vinter cap – Sort – Str. I – cykel og cykeludstyr

Assos Robo Foil – Vinter cap – Sort – Str. I er en af de best sælgende i sin kategori. Hovedbeklædning er en af de populære kategorier i cykelverdenen. Cykelpartner har solgt de de bedste cykeldele i mange år til hele Danmark. Assos Robo Foil – Vinter cap – Sort – Str. I kan returneres til shoppen igen inden for 365 dage, hvis du fortryder dit køb. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, er hjælpen lige her, og den hedder Assos Robo Foil – Vinter cap – Sort – Str. I, er det et sikkert valg i junglen af cykeludstyr. Det er bestemt også værd at tage med, at der er prisgaranti på Assos Robo Foil – Vinter cap – Sort – Str. I og du kender garanteret mærket Assos, som er kendt i cykelverdenen. Når landevejen eller skovbunden ligger for dine fødder og du sidder på cyklen, skal din drikkedunk være fyldt op, så du har noget væske. Væskeindtaget kan sagtens være smagen af blåbær gennem energidrik.

Assos Robo Foil – Vinter cap – Sort – Str. I med prisgaranti og et års returret

Assos Robo Foil – Vinter cap – Sort – Str. I er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den godt sælgende kategori Hovedbeklædning. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret med når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Assos Robo Foil – Vinter cap – Sort – Str. I online hos webshoppen Cykelpartner, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være produktet er på siden. Når du handler online er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Køb Assos Robo Foil – Vinter cap – Sort – Str. I fra Assos allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

78 reviews for Assos Robo Foil - Vinter cap - Sort - Str. I

Vær den første til at anmelde “Assos Robo Foil – Vinter cap – Sort – Str. I”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *