7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Weldtite – Minipumpe CO2 Jetvalve – Incl. 2 CO2 patroner

Varenummer (SKU): 5013863070214 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 229,00

(92 kundeanmeldelser)

Denne CO2 holder fra Weldtite er egnet til montering på direkte på flaskeholderen og kan rumme 2 x 16 grams CO2 patroner (2 patroner me… … læs mere her

Er Weldtite - Minipumpe CO2 Jetvalve - Incl. 2 CO2 patroner på lager?

Annonce
Køb Weldtite - Minipumpe CO2 Jetvalve - Incl. 2 CO2 patroner

Beskrivelse

Info om Weldtite – Minipumpe CO2 Jetvalve – Incl. 2 CO2 patroner fra Weldtite:

  • Pris: kr. 229.00
  • Produkt: Weldtite – Minipumpe CO2 Jetvalve – Incl. 2 CO2 patroner
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Weldtite - Minipumpe CO2 Jetvalve - Incl. 2 CO2 patroner

Weldtite – Minipumpe CO2 Jetvalve – Incl. 2 CO2 patroner – cykel og cykeludstyr

Weldtite – Minipumpe CO2 Jetvalve – Incl. 2 CO2 patroner fungerer rigtig godt i sit rette element. Cykelpumper er nok en af de bedst sælgende kategorier i shoppen. Cykelpartner er nok den webshop i Danmark der har størst erfaring i at sælge cykeludstyr til hele Danmark. Weldtite – Minipumpe CO2 Jetvalve – Incl. 2 CO2 patroner har 365 dages returret, som er mange flere dage end loven kræver. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, er det ikke snyd at lade sig inspirere af andre, som har købt Weldtite – Minipumpe CO2 Jetvalve – Incl. 2 CO2 patroner, både produktet og kvaliteten er blandt det bedste. Det er et godt køb, og specielt når der også er prisgaranti på Weldtite – Minipumpe CO2 Jetvalve – Incl. 2 CO2 patroner fra vores eftertragtede mærke Weldtite, der ofte ses i forbindelse med de store løb. Når kilometerne rask væk forsvinder under hjulene, er det meget vigtigt ikke at dehydrere, så husk at have væske med. Din drikkedunk kan du fylde med energidrik med citrussmag.

Weldtite – Minipumpe CO2 Jetvalve – Incl. 2 CO2 patroner med prisgaranti og et års returret

Weldtite – Minipumpe CO2 Jetvalve – Incl. 2 CO2 patroner fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores varekategori Cykelpumper. Du får også hele hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Weldtite – Minipumpe CO2 Jetvalve – Incl. 2 CO2 patroner online hos webshoppen Cykelpartner, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være denne vare. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Køb Weldtite – Minipumpe CO2 Jetvalve – Incl. 2 CO2 patroner fra Weldtite allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

92 reviews for Weldtite - Minipumpe CO2 Jetvalve - Incl. 2 CO2 patroner

Vær den første til at anmelde “Weldtite – Minipumpe CO2 Jetvalve – Incl. 2 CO2 patroner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *