7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Trek Marlin 5 – Red XL

Varenummer (SKU): 601842521113 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 4.319,00

(57 kundeanmeldelser)

Trek Marlin 5 er en god mountainbike med et let aluminiumstel med indvendig kabelføring, 16 Shimano gear og hydrauliske skivebremser. Stelle… … læs mere her

Er Trek Marlin 5 - Red XL på lager?

Annonce
Køb Trek Marlin 5 - Red XL

Beskrivelse

Info om Trek Marlin 5 – Red XL fra Trek:

  • Pris: kr. 4319.00
  • Produkt: Trek Marlin 5 – Red XL
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Trek Marlin 5 - Red XL

Trek Marlin 5 – Red XL – cykel og cykeludstyr

Trek Marlin 5 – Red XL fungerer rigtig godt i sit rette element. Mountainbike er den gode katagori der indeholder rigtig mange varer. Cykelpartner er din one-stop webshop, når det handler om gadgets. Trek Marlin 5 – Red XL har 365 dages returret, som er mange flere dage end loven kræver. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, kan løsningen være at købe Trek Marlin 5 – Red XL, både produktet og kvaliteten er blandt det bedste. Her i shoppen får du oven i hatten også prisgaranti på Trek Marlin 5 – Red XL fra vores eftertragtede mærke Trek, som du har set i cykelsportens verden. Når landevejen eller skovbunden ligger for dine fødder og du sidder på cyklen, er det vigtigt, du tænker på at kroppen har brug for væske undevejs. Væskeindtaget kan sagtens være energidrik der smager af appelsin.

Trek Marlin 5 – Red XL med prisgaranti og et års returret

Trek Marlin 5 – Red XL ligger på hylden i det store sortiment der er i vores gruppe af varer Mountainbike. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Trek Marlin 5 – Red XL i webshoppen Cykelpartner, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være dette produkt. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Køb Trek Marlin 5 – Red XL fra Trek allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

57 reviews for Trek Marlin 5 - Red XL

Vær den første til at anmelde “Trek Marlin 5 – Red XL”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *