7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Sensor Coolmax Tech – Svedundertrøje med korte ærmer – Sort – Str. L

Varenummer (SKU): 8592837064130 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 259,00

(51 kundeanmeldelser)

Denne svedundertrøje fra Sensor, er med korte ærmer og en rund hals, som går højt op mod halsen og lukker af for vind og … … læs mere her

Er Sensor Coolmax Tech - Svedundertrøje med korte ærmer - Sort - Str. L på lager?

Annonce
Køb Sensor Coolmax Tech - Svedundertrøje med korte ærmer - Sort - Str. L

Beskrivelse

Info om Sensor Coolmax Tech – Svedundertrøje med korte ærmer – Sort – Str. L fra Sensor:

  • Pris: kr. 259.00
  • Produkt: Sensor Coolmax Tech – Svedundertrøje med korte ærmer – Sort – Str. L
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Sensor Coolmax Tech - Svedundertrøje med korte ærmer - Sort - Str. L

Sensor Coolmax Tech – Svedundertrøje med korte ærmer – Sort – Str. L – cykel og cykeludstyr

Sensor Coolmax Tech – Svedundertrøje med korte ærmer – Sort – Str. L kan være med til at give din cykling et løft. Svedtrøjer & svedundertøj er blandt de bedst sælgende kategorier. Cykelpartner bliver ofte betraget som den førende forhandler af cykeldele i hele Norden. Sensor Coolmax Tech – Svedundertrøje med korte ærmer – Sort – Str. L giver dig mulighed for at fortryde købet helt op til 365 dage efter dit køb. Er du løbet sur i jagten på godt cykeludstyr, er det et sikkert valg, hvis du køber Sensor Coolmax Tech – Svedundertrøje med korte ærmer – Sort – Str. L, du bliver i hvert fald glad for dit køb. Her i shoppen får du oven i hatten også prisgaranti på Sensor Coolmax Tech – Svedundertrøje med korte ærmer – Sort – Str. L fra det populære mærke Sensor, som mange i cykelsporten nikker genkendende til. Når du er kommet afsted på din cykel ud i det blå, er det meget vigtigt ikke at dehydrere, så husk at have væske med. Drikkedunken på din cykel kan bare være fyldt med energidrik der smager af appelsin.

Sensor Coolmax Tech – Svedundertrøje med korte ærmer – Sort – Str. L med prisgaranti og et års returret

Sensor Coolmax Tech – Svedundertrøje med korte ærmer – Sort – Str. L er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i vores gruppe af varer Svedtrøjer & svedundertøj. Du får oven i købet hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Sensor Coolmax Tech – Svedundertrøje med korte ærmer – Sort – Str. L i den kendte webshop Cykelpartner, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Vi har håndplukket varerne og blandt dem er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være denne vare. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Køb Sensor Coolmax Tech – Svedundertrøje med korte ærmer – Sort – Str. L fra Sensor allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

51 reviews for Sensor Coolmax Tech - Svedundertrøje med korte ærmer - Sort - Str. L

Vær den første til at anmelde “Sensor Coolmax Tech – Svedundertrøje med korte ærmer – Sort – Str. L”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *