7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Salvimar Wild Harpun

Varenummer (SKU): 9133 Kategori:
Flere billeder

kr. 599,00

Salvimar Wild er en god allround harpun, hvor man … læs mere her
Er Salvimar Wild Harpun på lager?
Køb Salvimar Wild Harpun

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Salvimar Wild Harpun

Produktfakta

  • Navn: Salvimar Wild Harpun
  • Pris: kr. 599.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 30 dage
  • Ombytningsret: 60 dage

Dykning er blevet mere og mere populært, og det er gældende for de to store hovedområder flaskedykning og fridykning. Uanset hvordan interessen er opstået, er det vigtigt med noget pålideligt udstyr. Vores populære kategori Harpuner, har altid placeret sig selv højt på salgslisten inden for dykkerudstyr. Når du dykker, er sikkerheden altid vigtig, også når du dykker i Middelhavet, og heldigvis kan du i webshoppen finde det grej der holder, og som gør dit dyk mere sikkert. Oplevelser under vandet bringer dig tættere på naturen, når du tager din nye Salvimar Wild Harpun med, så bliver smilet lige lidt bredere.

Salvimar Wild Harpun er det mest populære produkt i kategorien Harpuner der kommer fra i webshoppen Dykkerbutikken. Og generelt er et super populært mærke i øjeblikket, blandt både unge og de lidt ældre. Nogle gange er man heldig, at der er tilbud på Salvimar Wild Harpun, og køber ofte hos Dykkerbutikken. Det kan siges ganske kort, den rigtig gode gave gør modtageren glad. Når du er den glade giver af Salvimar Wild Harpun som gave, kan du godt regne med, at modtageren bliver glad.

Mange leder efter den billigste Salvimar Wild Harpun på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Salvimar Wild Harpun her: billigste Salvimar Wild Harpun