7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Kildemoes Stockholm – 58 cm

Varenummer (SKU): 7332982029827 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 22.499,01

(54 kundeanmeldelser)

Kildemoes Stockholm er en herre elcykel med et smart og stilrent design. Cyklen har 10 Shimano Deore gear og hydrauliske skivebremser på begg… … læs mere her

Er Kildemoes Stockholm - 58 cm på lager?

Annonce
Køb Kildemoes Stockholm - 58 cm

Beskrivelse

Info om Kildemoes Stockholm – 58 cm fra Kildemoes:

  • Pris: kr. 22499.01
  • Produkt: Kildemoes Stockholm – 58 cm
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Kildemoes Stockholm - 58 cm

Kildemoes Stockholm – 58 cm – cykel og cykeludstyr

Kildemoes Stockholm – 58 cm kan være med til at give din cykling et løft. Elcykel kategorien indeholder mange eftertragtede varer. Cykelpartner føler folk sig trygge ved at handle hos, både på grund af den gode service og deres lange historie. Kildemoes Stockholm – 58 cm giver dig mulighed for at fortryde købet helt op til 365 dage efter dit køb. Når du jagter cykeludstyr, kan løsningen være at købe Kildemoes Stockholm – 58 cm, er det et sikkert valg i junglen af cykeludstyr. Her i shoppen får du oven i hatten også prisgaranti på Kildemoes Stockholm – 58 cm fra det meget kendte mærke Kildemoes, der er meget kendt blandt cykelentiuasterne. I den tid du sidder og nyder naturen på din cykel, er det meget vigtigt ikke at dehydrere, så husk at have væske med. Væskeindtaget kan sagtens være energidrik med citrussmag.

Kildemoes Stockholm – 58 cm med prisgaranti og et års returret

Kildemoes Stockholm – 58 cm er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den populære kategori Elcykel. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret med når du køber din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Kildemoes Stockholm – 58 cm ved den velkendte shop Cykelpartner, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være denne vare. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Køb Kildemoes Stockholm – 58 cm fra Kildemoes allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

54 reviews for Kildemoes Stockholm - 58 cm

Vær den første til at anmelde “Kildemoes Stockholm – 58 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *