7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Ortlieb Dufflebag – Rejsetaske – Gul – 60 liter

Varenummer (SKU): 4013051024648 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 1.549,00

(68 kundeanmeldelser)

Denne rejsetaske serverer gode muligheder for, at man funktionelt og trygt kan opbevare og transportere sine ting og sager. Denne dufflebag er lave… … læs mere her

Er Ortlieb Dufflebag - Rejsetaske - Gul - 60 liter på lager?

Annonce
Køb Ortlieb Dufflebag - Rejsetaske - Gul - 60 liter

Beskrivelse

Info om Ortlieb Dufflebag – Rejsetaske – Gul – 60 liter fra Ortlieb:

  • Pris: kr. 1549.00
  • Produkt: Ortlieb Dufflebag – Rejsetaske – Gul – 60 liter
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Ortlieb Dufflebag - Rejsetaske - Gul - 60 liter

Ortlieb Dufflebag – Rejsetaske – Gul – 60 liter – cykel og cykeludstyr

Ortlieb Dufflebag – Rejsetaske – Gul – 60 liter har i flere år været på toplisten over cykeldele. Kufferter & Duffelbags er nok en af de bedst sælgende kategorier i shoppen. Cykelpartner er kendt som shoppen med de rigtige mærker til de rigtige priser. Ortlieb Dufflebag – Rejsetaske – Gul – 60 liter har 365 dages returret, som er mange flere dage end loven kræver. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, kan du gøre som andre før dig og købe Ortlieb Dufflebag – Rejsetaske – Gul – 60 liter, både produktet og kvaliteten er blandt det bedste. Her i shoppen får du oven i hatten også prisgaranti på Ortlieb Dufflebag – Rejsetaske – Gul – 60 liter fra det populære mærke Ortlieb, som du har set i cykelsportens verden. Når du er kommet afsted på din cykel ud i det blå, er det vigtigt, du tænker på at kroppen har brug for væske undevejs. Væskeindtaget kan sagtens være energi drik med smagen af bær.

Ortlieb Dufflebag – Rejsetaske – Gul – 60 liter med prisgaranti og et års returret

Ortlieb Dufflebag – Rejsetaske – Gul – 60 liter er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den populære kategori Kufferter & Duffelbags. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret med når du køber din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Ortlieb Dufflebag – Rejsetaske – Gul – 60 liter i den kendte webshop Cykelpartner, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Køb Ortlieb Dufflebag – Rejsetaske – Gul – 60 liter fra Ortlieb allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

68 reviews for Ortlieb Dufflebag - Rejsetaske - Gul - 60 liter

Vær den første til at anmelde “Ortlieb Dufflebag – Rejsetaske – Gul – 60 liter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *