7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Bosch – Adapter for computer – COBI.Bike standard

Varenummer (SKU): 4260471480435 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 159,00

(19 kundeanmeldelser)

Dette beslag COBI.BIKE anvendes på standard elcykler der er monteret med Bosch elsystem.  Specifikationer: Bosch COBI.Bike adapter til … … læs mere her

Er Bosch - Adapter for computer - COBI.Bike standard på lager?

Annonce
Køb Bosch - Adapter for computer - COBI.Bike standard

Beskrivelse

Info om Bosch – Adapter for computer – COBI.Bike standard fra Bosch:

  • Pris: kr. 159.00
  • Produkt: Bosch – Adapter for computer – COBI.Bike standard
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Bosch - Adapter for computer - COBI.Bike standard

Bosch – Adapter for computer – COBI.Bike standard – cykel og cykeludstyr

Bosch – Adapter for computer – COBI.Bike standard kan være med til at give din cykling et løft. Dele til el-cykler er vores rigtig populære kategori blandt alle vores varer. Cykelpartner tilbyder bl.a. fri fragt hvis du køber for mere end kr. 299. Bosch – Adapter for computer – COBI.Bike standard leveres med luksuriøse 365 dages returret. Når du jagter cykeludstyr, er hjælpen lige her, og den hedder Bosch – Adapter for computer – COBI.Bike standard, du bliver i hvert fald glad for dit køb. Husk også at der er prisgaranti på Bosch – Adapter for computer – COBI.Bike standard fra det anerkendte mærke Bosch, der ofte ses i forbindelse med de store løb. Når kilometerne rask væk forsvinder under hjulene, er det meget vigtigt ikke at dehydrere, så husk at have væske med. Denne væske kan fx være energi drik med smagen af bær.

Bosch – Adapter for computer – COBI.Bike standard med prisgaranti og et års returret

Bosch – Adapter for computer – COBI.Bike standard er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i varegruppen Dele til el-cykler. Du får oven i købet hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Bosch – Adapter for computer – COBI.Bike standard i den kendte webshop Cykelpartner, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Køb Bosch – Adapter for computer – COBI.Bike standard fra Bosch allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

19 reviews for Bosch - Adapter for computer - COBI.Bike standard

Vær den første til at anmelde “Bosch – Adapter for computer – COBI.Bike standard”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *