7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Jumbo bagagestropper – 80cm – 2stk – Grøn

Varenummer (SKU): 8711263100803 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 44,00

(25 kundeanmeldelser)

Med disse bagagestropper fra Jumbo kan du hurtigt surre udstyr fast til din cykels bagagebæger eller til taget af din bil. Rebet er elastisk … … læs mere her

Er Jumbo bagagestropper - 80cm - 2stk - Grøn på lager?

Annonce
Køb Jumbo bagagestropper - 80cm - 2stk - Grøn

Beskrivelse

Info om Jumbo bagagestropper – 80cm – 2stk – Grøn fra Jumbo:

  • Pris: kr. 44.00
  • Produkt: Jumbo bagagestropper – 80cm – 2stk – Grøn
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Jumbo bagagestropper - 80cm - 2stk - Grøn

Jumbo bagagestropper – 80cm – 2stk – Grøn – cykel og cykeludstyr

Jumbo bagagestropper – 80cm – 2stk – Grøn står på manges ønskeliste i cykelsporten. Cykelholder til bilen er den gode katagori der indeholder rigtig mange varer. Cykelpartner er nok shoppen hvor du finder fleste cykeldele samlet ét sted. Jumbo bagagestropper – 80cm – 2stk – Grøn har 365 dages returret, som er mange flere dage end loven kræver. Når du jagter cykeludstyr, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med Jumbo bagagestropper – 80cm – 2stk – Grøn, og så behøver du ikke lede længere. Og nå ja, så er der jo også prisgaranti på Jumbo bagagestropper – 80cm – 2stk – Grøn fra det meget kendte mærke Jumbo, som du har set i cykelsportens verden. Når du får dit motionskick på din cykel, er det meget vigtigt ikke at dehydrere, så husk at have væske med. Din drikkedunk kan du fylde med energidrik med citrussmag.

Jumbo bagagestropper – 80cm – 2stk – Grøn med prisgaranti og et års returret

Jumbo bagagestropper – 80cm – 2stk – Grøn er en af de mest populære varer her på shoppen i vores varekategori Cykelholder til bilen. Du får også hele hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Jumbo bagagestropper – 80cm – 2stk – Grøn i den kendte webshop Cykelpartner, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, deriblandt også produktet er på siden. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Køb Jumbo bagagestropper – 80cm – 2stk – Grøn fra Jumbo allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

25 reviews for Jumbo bagagestropper - 80cm - 2stk - Grøn

Vær den første til at anmelde “Jumbo bagagestropper – 80cm – 2stk – Grøn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *