7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Vittoria Rubino Pro G2 – Road tubular – 28″-25c – Sort/sort

Varenummer (SKU): 8022530019934 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 670,00

(11 kundeanmeldelser)

Vittoria Rubino Pro Tubular dæk er bygget op af 3 forskellige typer lag i karkassen. Her er der lagt vægt på et all-round d&… … læs mere her

Er Vittoria Rubino Pro G2 - Road tubular - 28

Annonce
Køb Vittoria Rubino Pro G2 - Road tubular - 28

Beskrivelse

Info om Vittoria Rubino Pro G2 – Road tubular – 28″-25c – Sort/sort fra Vittoria:

  • Pris: kr. 670.00
  • Produkt: Vittoria Rubino Pro G2 – Road tubular – 28″-25c – Sort/sort
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Vittoria Rubino Pro G2 - Road tubular - 28

Vittoria Rubino Pro G2 – Road tubular – 28″-25c – Sort/sort – cykel og cykeludstyr

Vittoria Rubino Pro G2 – Road tubular – 28″-25c – Sort/sort kan være med til at give din cykling et løft. Cykeldæk er kategorien fra øverste hylde som mange vælger at købe fra. Cykelpartner kendes af rigtig mange som det bedste sted at købe cykeludstyr. Vittoria Rubino Pro G2 – Road tubular – 28″-25c – Sort/sort kan returneres til shoppen igen inden for 365 dage, hvis du fortryder dit køb. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, kan du gøre det ret let for dig selv; det der skal i kurven er Vittoria Rubino Pro G2 – Road tubular – 28″-25c – Sort/sort, både produktet og kvaliteten er blandt det bedste. Og du finder det ikke billigere, for der er prisgaranti på Vittoria Rubino Pro G2 – Road tubular – 28″-25c – Sort/sort fra vores eftertragtede mærke Vittoria, der i mange år har været et af de førende. I den tid du sidder og nyder naturen på din cykel, er det vigtigt at huske at indtage væske undevejs. Væsken du indtager under cyklingen kan være ganske almindeligt vand fra hanen.

Vittoria Rubino Pro G2 – Road tubular – 28″-25c – Sort/sort med prisgaranti og et års returret

Vittoria Rubino Pro G2 – Road tubular – 28″-25c – Sort/sort ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den altid eftertragtede varekategori Cykeldæk. Der følger også hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Vittoria Rubino Pro G2 – Road tubular – 28″-25c – Sort/sort i webshoppen Cykelpartner, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være denne vare. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Køb Vittoria Rubino Pro G2 – Road tubular – 28″-25c – Sort/sort fra Vittoria allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

11 reviews for Vittoria Rubino Pro G2 - Road tubular - 28"-25c - Sort/sort

Vær den første til at anmelde “Vittoria Rubino Pro G2 – Road tubular – 28″-25c – Sort/sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *