7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Shapeheart – Ekstra Magnet Mount

Varenummer (SKU): 3615744009713 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 149,00

(95 kundeanmeldelser)

Denne magnet-mount fra Shapeheart er egnet til montering af cover fra Shapeheart.  Magneten er en utrolig stærk patenteret magnet, som k… … læs mere her

Er Shapeheart - Ekstra Magnet Mount på lager?

Annonce
Køb Shapeheart - Ekstra Magnet Mount

Beskrivelse

Info om Shapeheart – Ekstra Magnet Mount fra Shapeheart:

  • Pris: kr. 149.00
  • Produkt: Shapeheart – Ekstra Magnet Mount
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Shapeheart - Ekstra Magnet Mount

Shapeheart – Ekstra Magnet Mount – cykel og cykeludstyr

Shapeheart – Ekstra Magnet Mount kan være med til at give din cykling et løft. Mobilholder & covers er den gode katagori der indeholder rigtig mange varer. Cykelpartner har solgt de de bedste cykeldele i mange år til hele Danmark. Shapeheart – Ekstra Magnet Mount har 365 dages returret, som er mange flere dage end loven kræver. Når du jagter cykeludstyr, kan løsningen være at købe Shapeheart – Ekstra Magnet Mount, og så kan du glæde dig over at have fundet det her. Husk også at der er prisgaranti på Shapeheart – Ekstra Magnet Mount og du kender garanteret mærket Shapeheart, som er kendt i cykelverdenen. Når landevejen eller skovbunden ligger for dine fødder og du sidder på cyklen, er det meget vigtigt ikke at dehydrere, så husk at have væske med. Væskeindtaget kan sagtens være smagen af blåbær gennem energidrik.

Shapeheart – Ekstra Magnet Mount med prisgaranti og et års returret

Shapeheart – Ekstra Magnet Mount er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den populære kategori Mobilholder & covers. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Shapeheart – Ekstra Magnet Mount online hos webshoppen Cykelpartner, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, det kan jo passende være denne vare. Når du handler online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Køb Shapeheart – Ekstra Magnet Mount fra Shapeheart allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

95 reviews for Shapeheart - Ekstra Magnet Mount

Vær den første til at anmelde “Shapeheart – Ekstra Magnet Mount”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *