7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Bremseklo V-Bremse Comfort Sølv

Varenummer (SKU): 4016232022464 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 65,00

(88 kundeanmeldelser)

Denne V-bremse kan bruges til for eller bag. Passer til citybike og MTB. Til linear kabeltræk. Leveres inklusive kabelrør, bolte … … læs mere her

Er Bremseklo V-Bremse Comfort Sølv på lager?

Annonce
Køb Bremseklo V-Bremse Comfort Sølv

Beskrivelse

Info om Bremseklo V-Bremse Comfort Sølv fra Point:

  • Pris: kr. 65.00
  • Produkt: Bremseklo V-Bremse Comfort Sølv
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Bremseklo V-Bremse Comfort Sølv

Bremseklo V-Bremse Comfort Sølv – cykel og cykeludstyr

Bremseklo V-Bremse Comfort Sølv er den poplære og foretrukne del blandt mange. Fælgbremser kategorien er også populær, når der skal findes cykeludstyr. Cykelpartner føler folk sig trygge ved at handle hos, både på grund af den gode service og deres lange historie. Bremseklo V-Bremse Comfort Sølv giver dig mulighed for at fortryde købet helt op til 365 dage efter dit køb. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, er hjælpen lige her, og den hedder Bremseklo V-Bremse Comfort Sølv, og så kan du glæde dig over at have fundet det her. Og du finder det ikke billigere, for der er prisgaranti på Bremseklo V-Bremse Comfort Sølv fra det anerkendte mærke Point, som er kendt i cykelverdenen. Når kilometerne rask væk forsvinder under hjulene, er det meget vigtigt ikke at dehydrere, så husk at have væske med. Væsken kan sagtens bare være energidrik der smager af appelsin.

Bremseklo V-Bremse Comfort Sølv med prisgaranti og et års returret

Bremseklo V-Bremse Comfort Sølv fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den godt sælgende kategori Fælgbremser. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Bremseklo V-Bremse Comfort Sølv online hos webshoppen Cykelpartner, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også dette produkt. Når der handles i webshop er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Køb Bremseklo V-Bremse Comfort Sølv fra Point allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

88 reviews for Bremseklo V-Bremse Comfort Sølv

Vær den første til at anmelde “Bremseklo V-Bremse Comfort Sølv”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *