7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Sram Centerline X Road – Rotor 140mm – Center lock

Varenummer (SKU): 710845826733 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 729,00

(87 kundeanmeldelser)

140-160 mm CenterLine XR bremseskive er særligt designet til landevejscykler og Sram eTap bremsesystemer. X modellen er en lettere version en… … læs mere her

Er Sram Centerline X Road - Rotor 140mm - Center lock på lager?

Annonce
Køb Sram Centerline X Road - Rotor 140mm - Center lock

Beskrivelse

Info om Sram Centerline X Road – Rotor 140mm – Center lock fra Sram:

  • Pris: kr. 729.00
  • Produkt: Sram Centerline X Road – Rotor 140mm – Center lock
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Sram Centerline X Road - Rotor 140mm - Center lock

Sram Centerline X Road – Rotor 140mm – Center lock – cykel og cykeludstyr

Sram Centerline X Road – Rotor 140mm – Center lock kan være med til at give din cykling et løft. Bremseskiver kategorien indeholder mange eftertragtede varer. Cykelpartner er nok Danmarks mest populære online shop, når der skal købescykeludstyr. Sram Centerline X Road – Rotor 140mm – Center lock er med 365 dages returret godt sikret mod fortrydelse af dig køb. Er du løbet sur i jagten på godt cykeludstyr, er hjælpen lige her, og den hedder Sram Centerline X Road – Rotor 140mm – Center lock, det er et godt produkt og kvaliteten er i orden. Og du finder det ikke billigere, for der er prisgaranti på Sram Centerline X Road – Rotor 140mm – Center lock fra det meget kendte mærke Sram, der er meget kendt blandt cykelentiuasterne. I de perioder hvor du er ude på din cykel, skal du ikke lave beynderfejlen og ikke have noget væske med. Væsken du indtager under cyklingen kan være smagen af blåbær gennem energidrik.

Sram Centerline X Road – Rotor 140mm – Center lock med prisgaranti og et års returret

Sram Centerline X Road – Rotor 140mm – Center lock er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i varegruppen Bremseskiver. Der kommer hele hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Sram Centerline X Road – Rotor 140mm – Center lock hos onlineshoppen Cykelpartner, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Køb Sram Centerline X Road – Rotor 140mm – Center lock fra Sram allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

87 reviews for Sram Centerline X Road - Rotor 140mm - Center lock

Vær den første til at anmelde “Sram Centerline X Road – Rotor 140mm – Center lock”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *