7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Flaskeholder Zefal Spring – Hvid plast

Varenummer (SKU): 3420581215100 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 39,00

(19 kundeanmeldelser)

Denne flaskeholder fra Zefal  model Spring er designet med zefal spring skrift logo. Holderen har en god pasform omkring flasken, hvilket g&os… … læs mere her

Er Flaskeholder Zefal Spring - Hvid plast på lager?

Annonce
Køb Flaskeholder Zefal Spring - Hvid plast

Beskrivelse

Info om Flaskeholder Zefal Spring – Hvid plast fra Zefal:

  • Pris: kr. 39.00
  • Produkt: Flaskeholder Zefal Spring – Hvid plast
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Flaskeholder Zefal Spring - Hvid plast

Flaskeholder Zefal Spring – Hvid plast – cykel og cykeludstyr

Flaskeholder Zefal Spring – Hvid plast har i flere år været på toplisten over cykeldele. Flaskeholder er en af de populære kategorier i cykelverdenen. Cykelpartner er altid shoppen, der har de nyeste cykeldele. Flaskeholder Zefal Spring – Hvid plast er med 365 dages returret godt sikret mod fortrydelse af dig køb. Er du løbet sur i jagten på godt cykeludstyr, kan du gøre det ret let for dig selv; det der skal i kurven er Flaskeholder Zefal Spring – Hvid plast, og du er ikke den eneste, der har købt det her. Det er bestemt også værd at tage med, at der er prisgaranti på Flaskeholder Zefal Spring – Hvid plast og du kender garanteret mærket Zefal, som mange i cykelsporten nikker genkendende til. I den tid du sidder og nyder naturen på din cykel, skal du huske at have noget vand med. Væskeindtaget kan sagtens være energi drik med smagen af bær.

Flaskeholder Zefal Spring – Hvid plast med prisgaranti og et års returret

Flaskeholder Zefal Spring – Hvid plast er en af mange varer her på shoppen og findes i vores varekategori Flaskeholder. Der følger også hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Flaskeholder Zefal Spring – Hvid plast ved den velkendte shop Cykelpartner, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, det kan jo passende være denne vare. Når der handles i webshop sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Køb Flaskeholder Zefal Spring – Hvid plast fra Zefal allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

19 reviews for Flaskeholder Zefal Spring - Hvid plast

Vær den første til at anmelde “Flaskeholder Zefal Spring – Hvid plast”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *