7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

XLC – Barends – Aluminium – 140 mm – Mat sort

Varenummer (SKU): 4032191658001 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 159,00

(19 kundeanmeldelser)

Med disse barends fra XLC får du et par barends i et klassisk design, som er produceret i en stærk aluminiums kvalitet. Modellen har en… … læs mere her

Er XLC - Barends - Aluminium - 140 mm - Mat sort på lager?

Annonce
Køb XLC - Barends - Aluminium - 140 mm - Mat sort

Beskrivelse

Info om XLC – Barends – Aluminium – 140 mm – Mat sort fra XLC:

  • Pris: kr. 159.00
  • Produkt: XLC – Barends – Aluminium – 140 mm – Mat sort
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
XLC - Barends - Aluminium - 140 mm - Mat sort

XLC – Barends – Aluminium – 140 mm – Mat sort – cykel og cykeludstyr

XLC – Barends – Aluminium – 140 mm – Mat sort står på manges ønskeliste i cykelsporten. Håndtag & styrbånd kategorien er også populær, når der skal findes cykeludstyr. Cykelpartner er kendt som shoppen med de rigtige mærker til de rigtige priser. XLC – Barends – Aluminium – 140 mm – Mat sort leveres med luksuriøse 365 dages returret. Er du løbet sur i jagten på godt cykeludstyr, kan du gøre som andre før dig og købe XLC – Barends – Aluminium – 140 mm – Mat sort, og så kan du glæde dig over at have fundet det her. Husk også at der er prisgaranti på XLC – Barends – Aluminium – 140 mm – Mat sort fra det meget kendte mærke XLC, der er meget kendt blandt cykelentiuasterne. I de perioder hvor du er ude på din cykel, er det vigtigt at huske at indtage væske undevejs. Drikkedunken på din cykel kan bare være fyldt med energidrik der smager af appelsin.

XLC – Barends – Aluminium – 140 mm – Mat sort med prisgaranti og et års returret

XLC – Barends – Aluminium – 140 mm – Mat sort ligger på hylden i det store sortiment der er i vores gruppe af varer Håndtag & styrbånd. Der kommer hele hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres XLC – Barends – Aluminium – 140 mm – Mat sort online hos webshoppen Cykelpartner, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også denne vare. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Køb XLC – Barends – Aluminium – 140 mm – Mat sort fra XLC allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

19 reviews for XLC - Barends - Aluminium - 140 mm - Mat sort

Vær den første til at anmelde “XLC – Barends – Aluminium – 140 mm – Mat sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *