7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

XLC – Flaskeholder – Plastik – 49 gram – Sort/Grå

Varenummer (SKU): 4055149094393 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 89,00

(98 kundeanmeldelser)

Denne flaskeholder fra XLC er særdeles velegnet til montering på cykler med mindre stel og kan anvendes til alle typer af cykler. Model… … læs mere her

Er XLC - Flaskeholder - Plastik - 49 gram - Sort/Grå på lager?

Annonce
Køb XLC - Flaskeholder - Plastik - 49 gram - Sort/Grå

Beskrivelse

Info om XLC – Flaskeholder – Plastik – 49 gram – Sort/Grå fra XLC:

  • Pris: kr. 89.00
  • Produkt: XLC – Flaskeholder – Plastik – 49 gram – Sort/Grå
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
XLC - Flaskeholder - Plastik - 49 gram - Sort/Grå

XLC – Flaskeholder – Plastik – 49 gram – Sort/Grå – cykel og cykeludstyr

XLC – Flaskeholder – Plastik – 49 gram – Sort/Grå har i lang tid været en af de bedst sælgende. Flaskeholder er kategorien fra øverste hylde som mange vælger at købe fra. Cykelpartner er kendt som shoppen med de rigtige mærker til de rigtige priser. XLC – Flaskeholder – Plastik – 49 gram – Sort/Grå har 365 dages returret, som er mange flere dage end loven kræver. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, er det ikke snyd at lade sig inspirere af andre, som har købt XLC – Flaskeholder – Plastik – 49 gram – Sort/Grå, og så kan du glæde dig over at have fundet det her. Det er et godt køb, og specielt når der også er prisgaranti på XLC – Flaskeholder – Plastik – 49 gram – Sort/Grå fra det anerkendte mærke XLC, som du har set i cykelsportens verden. I de perioder hvor du er ude på din cykel, skal du ikke lave beynderfejlen og ikke have noget væske med. Din drikkedunk kan du fylde med energidrik der fået tilsat smag af hyldeblomst.

XLC – Flaskeholder – Plastik – 49 gram – Sort/Grå med prisgaranti og et års returret

XLC – Flaskeholder – Plastik – 49 gram – Sort/Grå ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den populære kategori Flaskeholder. Husk du får hele hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres XLC – Flaskeholder – Plastik – 49 gram – Sort/Grå i den kendte webshop Cykelpartner, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, det kan jo passende være dette produkt. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Køb XLC – Flaskeholder – Plastik – 49 gram – Sort/Grå fra XLC allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

98 reviews for XLC - Flaskeholder - Plastik - 49 gram - Sort/Grå

Vær den første til at anmelde “XLC – Flaskeholder – Plastik – 49 gram – Sort/Grå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *