7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Pedalarm venstre i aluminium sort 170 mm

Varenummer (SKU): 5707865124364 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 149,00

(103 kundeanmeldelser)

Pedalarmen passer til firkantet krankaksel og til 9/16″ pedaler. Modellen er til venstre side og har en vægt på ca. 210 gram. St&oslash… … læs mere her

Er Pedalarm venstre i aluminium sort 170 mm på lager?

Annonce
Køb Pedalarm venstre i aluminium sort 170 mm

Beskrivelse

Info om Pedalarm venstre i aluminium sort 170 mm fra Diverse:

  • Pris: kr. 149.00
  • Produkt: Pedalarm venstre i aluminium sort 170 mm
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Pedalarm venstre i aluminium sort 170 mm

Pedalarm venstre i aluminium sort 170 mm – cykel og cykeludstyr

Pedalarm venstre i aluminium sort 170 mm er den poplære og foretrukne del blandt mange. Kranksæt & pedalarme er vores rigtig populære kategori blandt alle vores varer. Cykelpartner er nok den webshop i Danmark der har størst erfaring i at sælge cykeludstyr til hele Danmark. Pedalarm venstre i aluminium sort 170 mm giver dig mulighed for at fortryde købet helt op til 365 dage efter dit køb. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, er det et sikkert valg, hvis du køber Pedalarm venstre i aluminium sort 170 mm, er det et sikkert valg i junglen af cykeludstyr. Her i shoppen får du oven i hatten også prisgaranti på Pedalarm venstre i aluminium sort 170 mm fra det rigtig fede mærke Diverse, som er kendt i cykelverdenen. I de perioder hvor du er ude på din cykel, er det vigtigt at huske at indtage væske undevejs. Væsken du indtager under cyklingen kan være energidrik med citrussmag.

Pedalarm venstre i aluminium sort 170 mm med prisgaranti og et års returret

Pedalarm venstre i aluminium sort 170 mm er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den altid eftertragtede varekategori Kranksæt & pedalarme. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Pedalarm venstre i aluminium sort 170 mm hos den populære shop Cykelpartner, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på den vare du kigger på lige nu. Når der handles i webshop sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Køb Pedalarm venstre i aluminium sort 170 mm fra Diverse allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

103 reviews for Pedalarm venstre i aluminium sort 170 mm

Vær den første til at anmelde “Pedalarm venstre i aluminium sort 170 mm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *