7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Pathos – Alma Open 75 harpun

Varenummer (SKU): 9520 Kategori:
Flere billeder

kr. 999,00

Alma Open er ikke bare en "begynder-harpun" – den … læs mere her
Er Pathos - Alma Open 75 harpun på lager?
Køb Pathos - Alma Open 75 harpun

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Pathos - Alma Open 75 harpun

Produktfakta

  • Navn: Pathos – Alma Open 75 harpun
  • Pris: kr. 999.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 30 dage
  • Ombytningsret: 60 dage

Dykning har gennem de seneste år fået en stor opblomstring, og det uanset om vi snakker om fridykning eller flaskedykning. Uanset hvor interessen for dykning kommer fra, har alle brug for noget solidt grej, der kan holde i flere år. Den altid storsælgende varekategori Harpuner, er en de kategorier indenfor dykning der sælger rigtig godt. Husk altid at sikkerhed kommer først, når man dykker. Det gælder også når du dykker i Europa, her i shoppen kan du finde varer med indbygget sikkerhed. Oplevelser under vandet gør din dag meget bedre, mens du har din ny-indkøbte Pathos – Alma Open 75 harpun med dig, gør det bestemt ikke din oplevelse dårligere.

Pathos – Alma Open 75 harpun får rigtig gode kommentarer i kategorien Harpuner som er lavet af der forhandles af Dykkerbutikken. Hos webshops er et fantastisk brand, blandt både unge og de lidt ældre. Der er nogle gange tilbud på Pathos – Alma Open 75 harpun, og det er altid værd at tjekke prisen hos Dykkerbutikken. Det er ikke så svært, det handler om at modtageren af din gave bliver glad. Beslutter du dig for at give Pathos – Alma Open 75 harpun og pakker gaven pænt ind kan du være sikker på, at din gave bliver husket.

Mange leder efter den billigste Pathos – Alma Open 75 harpun på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Pathos – Alma Open 75 harpun her: billigste Pathos – Alma Open 75 harpun