7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

4iiii Viiiiva – Pulsbælte med sensor – HRM m/ANT+

Varenummer (SKU): 871828000042 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 399,00

(24 kundeanmeldelser)

Når du træner med et Viiiva pulsbælte fra 4iiii, får du en ekstrem præcis og pålidelig måling af din puls… … læs mere her

Er 4iiii Viiiiva - Pulsbælte med sensor - HRM m/ANT+ på lager?

Annonce
Køb 4iiii Viiiiva - Pulsbælte med sensor - HRM m/ANT+

Beskrivelse

Info om 4iiii Viiiiva – Pulsbælte med sensor – HRM m/ANT+ fra 4iiii:

  • Pris: kr. 399.00
  • Produkt: 4iiii Viiiiva – Pulsbælte med sensor – HRM m/ANT+
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
4iiii Viiiiva - Pulsbælte med sensor - HRM m/ANT+

4iiii Viiiiva – Pulsbælte med sensor – HRM m/ANT+ – cykel og cykeludstyr

4iiii Viiiiva – Pulsbælte med sensor – HRM m/ANT+ fungerer rigtig fint til både børn, unge og voksne. Pulsbælter kategorien har nogle af de fedeste ting, når du cykler. Cykelpartner er altid shoppen, der har de nyeste cykeldele. 4iiii Viiiiva – Pulsbælte med sensor – HRM m/ANT+ har 365 dages returret, som er mange flere dage end loven kræver. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med 4iiii Viiiiva – Pulsbælte med sensor – HRM m/ANT+, og du er ikke den eneste, der har købt det her. Tænk også på at du får prisgaranti på 4iiii Viiiiva – Pulsbælte med sensor – HRM m/ANT+ og du kender garanteret mærket 4iiii, der i mange år har været et af de førende. I de perioder hvor du er ude på din cykel, er det vigtigt at huske at indtage væske undevejs. Denne væske kan fx være energidrik der smager af appelsin.

4iiii Viiiiva – Pulsbælte med sensor – HRM m/ANT+ med prisgaranti og et års returret

4iiii Viiiiva – Pulsbælte med sensor – HRM m/ANT+ ligger på hylden i det store sortiment der er i varegruppen Pulsbælter. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin 4iiii Viiiiva – Pulsbælte med sensor – HRM m/ANT+ online hos webshoppen Cykelpartner, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også dette produkt. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Køb 4iiii Viiiiva – Pulsbælte med sensor – HRM m/ANT+ fra 4iiii allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

24 reviews for 4iiii Viiiiva - Pulsbælte med sensor - HRM m/ANT+

Vær den første til at anmelde “4iiii Viiiiva – Pulsbælte med sensor – HRM m/ANT+”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *