7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Shimano Nexus – Kugleleje til venstre side – 3 gears nav og 1 gears nav

Varenummer (SKU): 4524667172291 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 29,00

Originals Shimano kugleleje tuk venstre side af navet. Dette kugleleje passer til Shimano Nexus 3 gears nav af moddelen SG-3R40. Dette er et navn m… … læs mere her

Er Shimano Nexus - Kugleleje til venstre side - 3 gears nav og 1 gears nav på lager?

Annonce
Køb Shimano Nexus - Kugleleje til venstre side - 3 gears nav og 1 gears nav

Beskrivelse

Info om Shimano Nexus – Kugleleje til venstre side – 3 gears nav og 1 gears nav fra Shimano:

  • Pris: kr. 29.00
  • Produkt: Shimano Nexus – Kugleleje til venstre side – 3 gears nav og 1 gears nav
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Shimano Nexus - Kugleleje til venstre side - 3 gears nav og 1 gears nav

Shimano Nexus – Kugleleje til venstre side – 3 gears nav og 1 gears nav – cykel og cykeludstyr

Shimano Nexus – Kugleleje til venstre side – 3 gears nav og 1 gears nav fungerer rigtig godt i sit rette element. Reservedele til nav er kategorien som rigtig mange ønsker sig noget fra. Cykelpartner mener mange er den førende cykelshop i hele Danmark. Shimano Nexus – Kugleleje til venstre side – 3 gears nav og 1 gears nav har automatisk op til 365 dages returret såfremt du måtte fortryde dit køb. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, er hjælpen lige her, og den hedder Shimano Nexus – Kugleleje til venstre side – 3 gears nav og 1 gears nav, og du er ikke den eneste, der har købt det her. Her i shoppen får du oven i hatten også prisgaranti på Shimano Nexus – Kugleleje til venstre side – 3 gears nav og 1 gears nav fra det populære mærke Shimano, som du har set i cykelsportens verden. Når kilometerne rask væk forsvinder under hjulene, har din motor, som jo er kroppen, brug for at indtage væske. Væsken kan sagtens bare være energi drik med smagen af bær.

Shimano Nexus – Kugleleje til venstre side – 3 gears nav og 1 gears nav med prisgaranti og et års returret

Shimano Nexus – Kugleleje til venstre side – 3 gears nav og 1 gears nav er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Reservedele til nav. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Shimano Nexus – Kugleleje til venstre side – 3 gears nav og 1 gears nav online hos webshoppen Cykelpartner, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Køb Shimano Nexus – Kugleleje til venstre side – 3 gears nav og 1 gears nav fra Shimano allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Shimano Nexus – Kugleleje til venstre side – 3 gears nav og 1 gears nav”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *