7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Monteringsbolte til skærme og bagagebærer

Varenummer (SKU): 060928010000 Kategori:
Flere billeder

kr. 49,00

Dette sæt består af de bolte, spændskiver og møtrikker der bruges til langt de fleste cykler for at montere baga… … læs mere her

Er Monteringsbolte til skærme og bagagebærer på lager?

Annonce
Køb Monteringsbolte til skærme og bagagebærer

Beskrivelse

Info om Monteringsbolte til skærme og bagagebærer fra Diverse:

  • Pris: kr. 49.00
  • Produkt: Monteringsbolte til skærme og bagagebærer
  • Prisgaranti: Ja
  • Gratis levering: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage – et helt år!

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Monteringsbolte til skærme og bagagebærer

Monteringsbolte til skærme og bagagebærer – cykel og cykeludstyr

Monteringsbolte til skærme og bagagebærer er ret populær cykelentiuasten. Skruer, bolte & skiver er blandt de bedst sælgende kategorier. Cykelpartner kendes af rigtig mange som det bedste sted at købe cykeludstyr. Monteringsbolte til skærme og bagagebærer kommer med en returret på hele 365, ja du læste rigtigt, et helt år. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, så er du faktisk i mål, hvis du køber Monteringsbolte til skærme og bagagebærer, og så behøver du ikke lede længere. Du skal også huske på, at der er prisgaranti på Monteringsbolte til skærme og bagagebærer fra det rigtig fede mærke Diverse, som du har set i cykelsportens verden. Når du er kommet afsted på din cykel ud i det blå, er det vigtigt at huske at indtage væske undevejs. Din drikkedunk kan du fylde med energidrik med citrussmag.

Monteringsbolte til skærme og bagagebærer med prisgaranti og et års returret

Monteringsbolte til skærme og bagagebærer kan på grund af dens store popularitet nu findes i vores gruppe af varer Skruer, bolte & skiver. Der følger også hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Monteringsbolte til skærme og bagagebærer ved den velkendte shop Cykelpartner, der altid har et stort udvalg af populære varer. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Køb Monteringsbolte til skærme og bagagebærer fra Diverse allerede i dag, så sendes den direkte hjem til din adresse – husk du får både prisgaranti og et helt års fortrydelsesret, så du finder den ikke billigere andre steder – og hvis du gør, så matches prisen.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Monteringsbolte til skærme og bagagebærer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *