Vælg en side

12L 300 bar tank incl mono valve & boot

DKK 2.595,00

Leveres O2 clean og klar til Nitrox/Trimix/oxygen … læs mere her
Er 12L 300 bar tank incl mono valve & boot på lager?
Køb 12L 300 bar tank incl mono valve & boot

Varenummer (SKU): 8455 Varekategori:

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
12L 300 bar tank incl mono valve & boot

Produktfakta

  • Navn: 12L 300 bar tank incl mono valve & boot
  • Pris: kr. 2595.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 30 dage
  • Ombytningsret: 60 dage

Populariten på dykning er gennem de sidste år steget betragteligt, og det uanset om vi snakker om fridykning eller flaskedykning. Uanset hvordan interessen er opstået, har alle brug for noget solidt grej, der kan holde i flere år. Webshoppens store kategori Dykkerflasker & dykkerventiler, er en de kategorier indenfor dykning der sælger rigtig godt. Husk altid at sikkerhed kommer først, når man dykker. Det gælder også når du dykker i Thailand, og du kan her i det store sortiment finde varer, der hjælper dig til et sikkert dyk. Oplevelser under vandet er beroligende for sindet, når du så også har 12L 300 bar tank incl mono valve & boot med dig, gør det bestemt ikke din oplevelse dårligere.

12L 300 bar tank incl mono valve & boot findes i den populære kategori Dykkerflasker & dykkerventiler som er lavet af der forhandles af Dykkerbutikken. Og generelt er et meget populært brand i øjeblikket, blandt både unge og de lidt ældre. Online shoppere leder næsten altid efter den billigste pris på 12L 300 bar tank incl mono valve & boot, og det er altid værd at tjekke prisen hos Dykkerbutikken. Det er faktisk ret enkelt, den perfekte gave, er den gave, som modtageren bliver glad for. Når du er den glade giver af 12L 300 bar tank incl mono valve & boot og pakker gaven pænt ind kan du være sikker på, succes som gavegiver.

Mange leder efter den billigste 12L 300 bar tank incl mono valve & boot på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på 12L 300 bar tank incl mono valve & boot her: billigste 12L 300 bar tank incl mono valve & boot