7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Salvimar gummibælte til bly

Varenummer (SKU): 7870 Kategori:
Flere billeder

kr. 249,00

Blybælte til fridykkeren og undervandsjægeren 
De … læs mere her
Er Salvimar gummibælte til bly på lager?
Køb Salvimar gummibælte til bly

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Salvimar gummibælte til bly

Produktfakta

  • Navn: Salvimar gummibælte til bly
  • Pris: kr. 249.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 30 dage
  • Ombytningsret: 60 dage

Dykning har gennem de seneste år fået en stor opblomstring, og både flaskedykning og fridykning er begge områder i stor vækst. Lige meget hvor den store interesse kommer fra, er en stor del af det, det dykkerudstyr man bruger. Den eftertragtede varekategori Bly og Vægtsystemer, har nogle rigtig gode bud på varer i god kvalitet. Når du dykker, er sikkerheden altid vigtig, også når du dykker i Middelhavet, her i shoppen kan du finde varer, der hjælper dig til et sikkert dyk. Oplevelser under vandet er en god afveksling til en pool-ferie, mens du har din ny-indkøbte Salvimar gummibælte til bly med dig, gør det bestemt ikke din oplevelse dårligere.

Salvimar gummibælte til bly kan du finde i vores kategori Bly og Vægtsystemer der kommer fra der forhandles af Dykkerbutikken. Hos online shops er et meget populært brand i øjeblikket, specielt i Danmark. Der er nogle gange tilbud på Salvimar gummibælte til bly, og køber ofte hos Dykkerbutikken. Ofte glemmer folk at, gode gaver giver glade modtagere. Falder dit valg på Salvimar gummibælte til bly i gave, er du ret sikker på, at din gave bliver husket.

Mange leder efter den billigste Salvimar gummibælte til bly på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Salvimar gummibælte til bly her: billigste Salvimar gummibælte til bly