7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Salvimar Short SS spydspids

Varenummer (SKU): 8012 Kategori:
Flere billeder

kr. 69,00

Længde: 90 mm
Tykkelse: 6,5 mm … læs mere her
Er Spydspids "Concorde" på lager?
Køb Spydspids "Concorde"

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Spydspids "Concorde"

Produktfakta

  • Navn: Spydspids "Concorde"
  • Pris: kr. 69.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 30 dage
  • Ombytningsret: 60 dage

Populariten på dykning er gennem de sidste år steget betragteligt, og det gælder både flaskedykning og fridykning. Uanset hvordan interessen er opstået, er en stor del af det, det dykkerudstyr man bruger. Den eftertragtede varekategori Spydspidser, har altid placeret sig selv højt på salgslisten inden for dykkerudstyr. Sikkerheden er altid det vigtigste, og det gælder også dyk i Middelhavet, og her i online shoppen findes mange varer med indbygget sikkerhed. Dine oplevelser når du dykker gør din dag meget bedre, når du så også har Spydspids "Concorde" med, er du næsten sikker på et godt dyk.

Spydspids "Concorde" findes i den populære kategori Spydspidser fra populære hos internetbutikken Dykkerbutikken. Hos online shops er et fantastisk brand, der ikke går af mode lige foreløbigt. Ofte leder man efter den billigste Spydspids "Concorde", og ender ret tit hos Dykkerbutikken. Det er ikke så svært, den rigtig gode gave gør modtageren glad. Vælger du at give Spydspids "Concorde" i gave, er du ret sikker på, at modtagerne er taknemlig.

Mange leder efter den billigste Spydspids "Concorde" på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Spydspids "Concorde" her: billigste Spydspids "Concorde"