7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]

Suunto D5 Dykkercomputer + Transmitter

Varenummer (SKU): 12632 Kategori:
Flere billeder

kr. 5.399,00

Fuld pakke med Suunto's D5 og transmitter. Suunto' … læs mere her
Er Suunto D5 Dykkercomputer + Transmitter på lager?
Køb Suunto D5 Dykkercomputer + Transmitter

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Suunto D5 Dykkercomputer + Transmitter

Produktfakta

  • Navn: Suunto D5 Dykkercomputer + Transmitter
  • Pris: kr. 5399.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 30 dage
  • Ombytningsret: 60 dage

Mange mennesker har fået øjnene op for dykning, og det er gældende for de to store hovedområder flaskedykning og fridykning. Underordnet hvad der har skabt den store interesse, skal udstyret være i orden, da det også har meget med sikkerhed at gøre. Vores populære kategori Dykkercomputere, giver dig rigtig meget god kvalitet for pengene. Når du dykker, er sikkerheden altid vigtig, også når du dykker i Thailand, og her på siden finder du de ting, du skal bruge for at gøre dit dyk sikrere. Dine oplevelser når du dykker er beroligende for sindet, og når du har Suunto D5 Dykkercomputer + Transmitter med, har du de bedste forudsætninger for et godt dyk.

Suunto D5 Dykkercomputer + Transmitter er det mest populære produkt i kategorien Dykkercomputere fra mærket hos internetbutikken Dykkerbutikken. Hos online shops er et super populært mærke i øjeblikket, der ikke går af mode lige foreløbigt. Der er nogle gange tilbud på Suunto D5 Dykkercomputer + Transmitter, mange ender med at købe hos Dykkerbutikken. Det kan siges ganske kort, det handler om at modtageren af din gave bliver glad. Hvis du giver Suunto D5 Dykkercomputer + Transmitter som gave, kan du godt regne med, succes som gavegiver.

Mange leder efter den billigste Suunto D5 Dykkercomputer + Transmitter på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på Suunto D5 Dykkercomputer + Transmitter her: billigste Suunto D5 Dykkercomputer + Transmitter